Ukens filmer

Denne uken kan dere se «Stjernen» og «Star Wars: The Last Jedi» på Orkdal kino.
Kultur

Torsdag:

«Stjernen» er en helaftens animasjonsfilm om dyrene som hjalp Josef og Maria til Betlehem. Ferden deres til Betlehem er en godt kjent fortelling blant barn og voksne, men hva med alle dyrene som hjalp dem på veien? I «Stjernen» kan vi følge eselet Bo og resten av de firbente vennene som sørget for at historien om Jesu' fødsel ble som vi kjenner den i dag.

«Star Wars VIII: The Last Jedi» er den åttende filmen (uansett hvordan man vrir og vender på det, heldigvis) i Star Wars-serien, og fortsetter neste kapittel i Skywalker-sagaen. Heltene fra «The Force Awakens» forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden.

Søndag:

Søndag er det julaften, og ergo ingen kinoforestilling.