Ukens filmer

Denne uken kan du se «Jumanji: Welcome to the Jungle» og «The Greatest Showman» på Orkdal kino.
Kultur

Disse filmene vises både søndag og torsdag.

«Jumanji: Welcome to the Jungle» er en nyinnspilling av 90-tallsklassikeren «Jumanji», hvor Robin Williams gjorde en av sine bedre roller. I denne versjonen finner fire ungdommer et gammelt videospill kalt «Jumanji» i en kjeller, og bestemmer seg for å teste det. Det de derimot ikke vet, er at «Jumanji» transporterer alle spillere rett inn i handlingen. Et eksotisk, men høyst farlig jungeleventyr. Der inne tar de formen til avatarene de har valgt. Kappløpet med tiden har begynt, for når de slipper opp for liv, er det ingen vei ut igjen …

«The Greatest Showman» er en film om den amerikanske sirkusmannen og visjonæren P.T. Barnum (Hugh Jackman), som fra ingenting lyktes i å skape et spektakulært show som fascinerte mennesker verden rundt.