«Mom and Dad» fra 2017 er en horrorfilm hvor vi møter familien Ryan, som består av faren Brent (Nicolas Cage), mor Kendall (Selma Blair), datter Carly (Anne Winters), og sønn Josh (Zackary Arthur).

Brent er misfornøyd med Carlys valg av kjæreste, noe som gjør at Carly krangler mye med ham, samtidig som hun krangler med moren, fordi hun føler at de ikke lenger har noe kontakt. Og i tillegg krangler hun mye med lillebroren sin (som seg hør og bør), fordi han er plagsom.

Mens Carly er på skolen, begynner statisk støy å komme gjennom TV-skjermer og radio over hele byen, med en effekt som gjør at foreldre angriper – og dreper – barna sine. Vi ser det først med vaskehjelpen til familien Ryan, og siden på skolen, hvor en mor lokker sønnen sin til å komme til henne, bare for å angripe ham med et nøkkelknippe.

Det oppstår panikk og kaos, og Carly og bestevenninna Riley klarer å unnslippe. De kjører hjem til Riley for å slappe av og finne ut av hva som skjer, men Riley finner mora si, som kveler henne. Carly blir skrekkslagen og kommer seg ut fortere enn svint for å komme seg hjem og redde lillebroren.

På veien møter hun kjæresten, Damon, som har drept faren sin i selvforsvar. Damon forteller henne at foreldrene bare vil drepe sine egne barn, ikke andres. Kendall er på sin side på sykehuset, for å hjelpe søsteren sin som skal føde. Men etter at søsteren har født, prøver hun å drepe spedbarnet, og Kendall må beskytte nurket. Kendall vil beskytte barna sine, og drar hjem. Det samme gjør Brent.

Og så kan vi si at galskapen virkelig begynner …

Alt i alt, en av de bedre filmene i nyere tid, spesielt innen horror-sjangeren, og den får virkelig frem galskapen som bor i Cage.