Koret er veldig fornøyd med bandet som består av f.v Jo Ranheim, Stian Lundberg og Frode Slupphaug. Lundberg er kjent blant annet Johndoe og Charlie Rackstead. Ronny Kjøsen på tangenter var ikke til stede. Foto: Toril Langmo Skjetne

Når Queen Beezz byr på vårkonsert i Orkdal kulturhus førstkommende lørdag, lover de en kveld med «feelgood» og overraskelser.

— I tillegg til koret med nesten 40 damer, har vi også med oss et stjernelag av musikere. Så kommer Sjøla da, men vi vet ikke hva hun har på hjertet denne kvelden, sier leder i koret, Merethe Huseby.

Siste finpuss

Det summer godt ut av de vidåpne vinduene ved gymsalen på Torshus Folkehøgskole tirsdag kveld. Damene ønsker å formidle mye gjennom sangen. Dirigent Jeanette Paulsen sørger for at koret synger i riktig toneleie, at teksten blir riktig, og at kor og band harmonerer. Det finnes ingen lettvintløsninger, og blir det ikke riktig så må de starte på nytt. Så mye som at «Diamonds» og «Girls Just Want To Have Fun» er i repertoaret, kan røpes.

— Konserten vil inneholde noen sanger som publikum ikke forventer. Som ikke forventes i en korkonsert i det hele tatt, smiler Huseby, og er hemmelighetsfull.

Det er vakre toner som fyller salen på Torshus denne kvelden. Det er ikke noe å si på formidlingsevne og innlevelse. Det skinner tydelig gjennom at dette gir kordamene glede. Bandet, bestående av Frode Slupphaug på bass, Stian Lundberg på trommer, Jo Ranheim på gitar og Ronny Kjøsen på tangenter, finner både takt og tone med koret. På lørdag kan publikum ta del i Queen Beezzs sanglede, det flinke bandets komp, og Sjølas syn på det hele. Det blir en «Hot Night».