Ukens kinofilmer

Denne uken kan dere se «Den utrolige historien om den kjempestore pæra» og «Jurassic World: Fallen Kingdom» på Orkdal kino.
Kultur

Søndag

«Den utrolige historien om den kjempestore pæra» er en dansk animasjonsfilm. Her møter vi elefanten Sebastian og hans beste venn, katten Mitcho. De bor i den hyggelige havnebyen Solby. Her er alt lykkelig, frem til den dagen byens elskede borgermester forsvinner. På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost som viser seg å være fra borgermesteren. Han skriver at han er strandet på en øde øy, og i flasken ligger det også et lite frø, som de to vennene planter. I løpet av natten vokser det frem en kjempestor pære, som de bygger om til et skip, og Sebastian og Mitcho tar med seg professor Glukose og seiler ut på et spennende eventyr med pirater, sjødrager, og spøkelser. det krever mye mot, men ingenting kan få dem fra å finne øya og redde borgermesteren

«Jurassic World: Fallen Kingdom» er oppfølgeren til «Jurassic World» fra 2015, og er den femte i Jurassic Park-serien, som startet med «Jurassic Park» i 1993. Tre år har gått siden dinosaurparken Jurassic World stengte dørene for godt. Dinosaurene har overtatt øya, men et vulkanutbrudd truer med å utrydde hele deres eksistens på nytt. Owen og Calire må bestemme seg for om de skal trosse naturens gang og berge de forhistoriske skapningene. Men det viser seg at organisasjonen som rekrutterer dme til redningsoppdraget har farlige hensikter …

Torsdag

«Jurassic World: Fallen Kingdom» vises også på torsdag.