Uke 2

Ukens filmer på Orkdal kino

Denne uken kan dere se «Troll – Kongens hale» og «Aquaman» på Orkdal kino.
Kultur

Søndag og torsdag

«Troll – Kongens hale» er en norsk animasjonsfilm fra 2018. Den handler om den unge trollprinsen Trym, som må forlate trolldalen Ervod for å redde faren sin – Kong Grom – som har blitt forvandlet til stein og har mistet halen. For å klare dette får han bare to dager, ellers så tar hans onde onkel – Grimmer – over makten i dalen. Trym og vennene hans – den tohodede jutul og trolljenta Freia – legger ut på en farlig, men eventyrlig, reise i en magisk trollverden for å hente Kongens hale, redde livet hans, og gi trollriket tilbake sin rettmessige hersker.

«Aquaman» er filmen om historien til Arthur Curry, halvt menneske og halvt havmann. I et actionfylt eventyr i den visuelt fantastiske undervannsverdenen Atlantis i de syv hav, blir vi med på reisen gjennom livet hans. En spennende historie som ikke bare vil tvinge ham til å konfrontere hvem han egentlig er, men også om han er verdig tittelen han ble født til å være … en konge.