Her blir det flygelfest

Sindre Skauge er på hjemmebane på flygelfesten i Orkdal menighetshus.  Foto: Marte Mona

Kultur

Orkdal menighetshus slår på stortromma når de innvier flygelet de har kjøpt til huset. Fredag 8. februar blir det skikkelig flygelfest.

Fra Vangskyrkja på Voss

Orkdal menighetshus blir mye brukt til møter, fester, fødselsdagsselskaper, minnesamvær og andre merkedager der folk samles. Huset blir også brukt til konserter.

Etter at de sist høst gikk til innkjøp av et skikkelig flygel, står de enda bedre skodd til å skape musikalske høydepunkt. Flygelet er heller ikke et hvilket som helst flygel da det tidligere har vært brukt i Vangskyrkja på Voss.

- For å presentere det fine instrumentet, inviterer vi til kulturkveld med svært dyktige sang- og musikkrefter, sier Gabriel Eikli på vegne av Orkdal menighetshus.

Sterke musikkrefter

Det skjer 8. februar, hvor de musikalske gjestene er sangeren og professor i klassisk sang, Harald Bjørkøy, Sindre Skauge på trompet, de lokale kantorene Barbara og Piotr Wrobel, samt pianist og kantor Christine Goedecke.


 

- Dette blir en skikkelig musikalsk festkveld, mener Gabriel Eikli som i anledning musikkvelden inviterer til allsang og byr på kaffe og kringle.