Uke 7:

Ukens filmer på Orkdal kino

Denne uken kan dere se «Psychobitch» og «Born2Drive» på Orkdal kino.
Kultur

Søndag

«Psychobitch» handler om å våge å være den man er, danse ut av takt, og at kuer er ganske kuuuule dyr. Spør du Frida har hun valgt rollen som klassens outsider selv. De andre på skolen er uansett enige i at hun er totalt annerledes. Marius går i samme klasse og gjør stort sett alt han kan for å fremstå som en suksess. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å bli hjulpet eller fikset av klassens perfekte gutt. Gruppearbeidet blir starten på et turbulent forhold mellom de to. Men i fighten med Frida opplever Marius også noe spennende og utfordrende som han aldri har kjent før …

«Born2Drive» handler om verdens yngste rallyrcossjåfør, 15 år gamle Oliver Solberg, og viser hans reise mot å bli nordisk mester i rallycross. Olivers store drøm er å kjøre mot sin far, verdensmester Petter Solberg, men pappa nekter dette før Oliver har blitt en tilstrekkelig god sjåfør. Denne utfordringen tar Oliver på strak arm, og 15 år gammel flytter han helt alene til Frankrike for å gå på motorsportskole. Han blir stadig en bedre sjåfør, men ikke alt går som forventet når pappa Petter plutselig blir alvorlig syk …

Torsdag

Torsdag er det internasjonal kulturkveld i kutlurhuset, og det blir ikke noen kinoforestillinger.