Filmtipset:

Interstella 5555

Trailer for «Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem».

0

  • Leiji Matsumoto
  • Kazuhisa Takenouchi
  • Hirotoshi Rissen
  • Daisuke Nishio
  • Romanthony
  • Thomas Bangalter
  • Animasjon
  • Action
  • Adventure

Film

6 år

1t 8m

Frankrike/Japan

Kultur

Daft Punk (Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo) og Leiji Matsumotos eventyr av en film, «Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem» fra 2003, er basert på albumet «Discovery» fra 2001. Filmen er bygd opp som musikkvideoer til hver sang, uten tale, og med minimalt av lydeffekter.

Filmen tar for seg historien til fire blå romvesen, som på en fjern planet, spiller i et populært band. De blir kidnappet og tatt med til jorden av den onde Earl de Darkwood. Vel fremme, blir minnene deres erstattet med minner om en oppvekst på vår klode, utseendet deres blir gjort menneskelig, mens den onde jarlen gjør dem til store stjerner – The Crescendolls, for å kunne vinne gullplaten og bli hersker over universet.

Heldigvis har en modig fyr, Shep, fulgt etter jarlen i sitt eget romskip, og er klar for å redde idolene sine. Han bruker en strålepistol til å frigjøre Arpegius (gitarist), Baryl (trommeslager), og Octave (keyboardist) fra hjernevaskingen, slik at de husker hvem de er, men før han klarer å gjøre det samme med Stella (bassist og Sheps store forelskelse), kommer vaktene, og resten av bandet rømmer. Under The Gold Record Award (hvor vi ser Daft Punk i et cameo), klarer Baryl å frigjøre Stella, og sammen rømmer de.

Shep blir skadet og dør, men bandet klarer likevel å forhindre jarlens planer, og redde universet, og etter mye om og men, kommer de seg hjem, men ikke før jarlens spøkelse har prøvd å ta dem. Heldigvis er også Sheps spøkelse på pletten …