Fra gitarist til hovedgjest

Kristian Raanes er gjest på Eggkleiva mannskor sitt førjulsshow i år. 

Kultur

SKAUN: Kristian Raanes er årets gjest på Eggkleiva mannskor sitt førjulsshow i månedsskiftet november/desember. Dermed har mannskoret igjen sitt tidligere bandmedlem sammen med seg på scenen etter at han i fjor høst måtte melde forfall da han nesten vant Idol 2018. Han kom nemlig på en svært hederlig andreplass.

- Tenk at vi fikk tak i den karen igjen, etter den store suksessen han oppnådde i fjor, skriver koret på sin Facebook-side.

I tillegg til å bruke mye tid i studio, har Kristian Raanes gjort flere konserter siden han ble nummer to i Idol; blant annet i Orkdal, Trondheim, Aure og Oppdal. 26. april var han også på Beat for Beat sammen med Carlisle, som også kom nesten til finalerundene i Idol.

Eggkleiva mannskor legger ikke skjul på at det er stor stas å ha Kristian Raanes som årets førjulsgjest og de regner med å oppleve andre sider av ham nå som han er hovedgjest og ikke «bare» gitarist i orkesteret.