Her blir det reneste kalaset

Marit Haugen Bergsrønning med garnet Fortuna har farget i anledning garnkalaset lørdag 8. juni.  Foto: Audhild Øye

Kultur

Lørdag 8. juni inviterer garnbutikken Fortuna på Løkken til garnkalas i anledning World Wide Knit in Public Day.

Kalaset foregår inne i butikken og på parkeringsplassen utenfor samt i Pensjonisthuset på Løkken.

I anledning dagen har Marit og Ellen Haugen Bergsrønning fylt opp butikken med nytt garn samt farget eget garn i anledning dagen. De har også invitert tre andre bedrifter til å stå på stand. Det er Lek laga ved Linda Kvidal i Skaun, Patricia Fortune Hagen fra Klæbu som utnytter treressursene på gården, samt Kate Fredriksen som farger eget garn.

Det er tredje året Fortuna arrangerer et slikt strikkefellesskap.

— Vi synes det er artig med sosialt fellesskap samt å kunne spre kunnskap rundt dette med strikking. Det er ikke så mange garnbutikker som gjør slike ting, sier Marit Haugen Bergsrønning som driver garnbutikken Fortuna sammen med datteren Ellen Haugen Bergsrønning.