Danseband-guru til Storås

Kanskje blir det; «Nei, så tjukk du er blitt»

I fjor høst sluttet Tore Halvorsen i Ole Ivars, snart gjester han Storås som soloartist. 

Kultur

Tore Halvorsen kommer til Storås 19. september. Det ligger an til en fin fredagskveld i Storås Samfunnshus.

Halvorsen fyller snart 70 år, men reiser fremdeles land og strand rundt for å underholde folk. Nå som soloartist, etter at han sluttet som vokalist i Ole Ivars i fjor høst.

– Etterhvert ble det viktigere for meg å styre tida mi sjøl, uttalte han da tida i Ole Ivars var over etter nesten 30 års samarbeid.

I hele 2019 holder Tore Halvorsen eksklusive konserter for eldre basert på sin lange og flotte karriere som Ole-Ivars-vokalist. Det blir nok stor stemning og en fin tur langs «minnenes vei» når han byr på kjente og kjære hits som «Jag trodde englarna fanns» …, «En får vera som en er», «Nei, så tjukk du har blitt» og mange flere. Kanskje serverer Halvorsen også legendariske svensktopp-låter fra andre artister.

Halvorsen behersker mange sjangre, og han er glad i ulike musikkformer. Likevel er det kanskje dansebandmusikk han er mest kjent for. På Storås blir det en variert kveld med Tore Halvorsen på scenen, og veien fra vemod til latter er ikke lang når Tore Halvorsen inviterer til lag!

Det er Storås Dans i samarbeid med Den kulturelle spaserstokken i Meldal som arrangerer konserten. Halvorsen holder også en egen konsert ved Meldal helsetun, som er forbeholdt beboerne ved helsetunet.