Nå kommer de med nytt ellevilt show

Kultur

Fredag 7. februar spiller Kveli Rånes Bremseth to forestillinger ved Orkland kulturscene. Dette er femte stoppestedet på turneen etter premieren på Stjørdal 31. januar.

Lenge leve

I 2018 fullførte humortrioen Kveli Rånes Bremseth målsettingen med å spille forestillinga «Det e itj størrelsa det kjæm an på» i samtlige 48 kommuner i Trøndelag. Forestillinga ble spilt hele 120 ganger. Nå er trioen altså klar med nytt humorshow som de kaller «Lenge leve».

Underholdt 100 000

Trioen Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth har gjennom sine fire show blitt populære blant dem som liker denne sjangeren, og så og si alltid spiller de for fulle hus. Med sine fire tidligere show har de underholdt over 100 000 publikummere, og de har ganske sikkert en tilhengerskare som kommer igjen på nye show.

Humoristene Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har begge flere Norgesmester-titler i revy. Arnt Egil Rånes, sologitaristen i DDE, er den som binder showet musikalsk sammen og som gjør showet til mer enn et verbalt humorstunt.

Rikt persongalleri

Showet «Lenge leve» bygger på tidligere show der vi møter mange av de vi kjenner fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. I «Lenge leve» møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykken, Arne Lein og Elling Mellingsmo, dukker det også opp nye, sære personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G. Brein, Afrika-grynder Torbjørn Eger, healeren Dr. Acula, nyhetsreporter Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth. Alt dette tyder på at tilhengerne av Kveli Rånes Bremseth får hva de forventer seg, og kanskje mer til.

Så langt er det solgt ca 7000 billetter til årets turne med Lenge leve.