Filmtipset:

Dragon Ball Z: Resurrection 'F'

Den 19. filmen i «Dragon Ball»-serien.

Trailer for «Dragon Ball Z: Resurrection 'F'».

0

Dragon Ball Z: Resurrection 'F'

Toei Animation

Tadayoshi Yamamuro

  • Sean Schemmel
  • Christopher R. Sabat
  • Christopher Ayres
  • Kyle Hebert
  • Sonny Strait
  • Mike McFarland
  • Ian Sinclair
  • Jason Douglas
  • Anime
  • Martial arts

Film

11 år

1 t. 34 min.

Japan

Kultur

«Dragon Ball Z: Resurrection 'F'» er en japansk anime-film fra 2015. Den starter med samlingen av de såkalte Dragon Ball-ene – og for dem som så, eventuelt husker, den første serien («Dragon Ball»), er det de klassiske fiendene, May; Shoo; Emperor Pilaf, som atter en gang jakter på dem. De blir avbrutt av undersåttene til den onde frostdemonen Frieza som vil ha dem for seg selv, sånn at de kan vekke Frieza til live igjen etter at han døde i TV-serien.

Dette klarer de selvfølgelig, selv om ønskeoppfylleren – dragen Shenron – sier at det er en forferdelig dårlig idé. Jordens helter merker at noe er på gang, og et halvt år senere er det alvor. Frieza og kohortene hans lander på Jorden og blir møtt av noen av heltene, Tien Shinhan; Krillin; Master Roshi; Piccolo; Gohan. De ser hvordan Frieza sprenger en by, før kohortene angriper heltene.

Mens dette foregår, er den virkelige helten, Goku, sammen med Vegeta og trener med Whis – «tjeneren» til guden Beerus, The Destroyer – på Beerus' planet.

De får etter hvert nyss om hva som foregår på jorden og kommer seg dit i en faderlig fart. Goku og Frieza begynner selvfølgelig å slåss, men begge holder tilbake. Etter en stund går de til sine ultimate nivå, og så begynner virkelig moroa …