Åpner opp for sesongen: - Du kan prøve deg som bergmann med hammer og feisel

Orkla Industrimuseum åpner sommersesongen fra 1. juni med utvidet åpningstid i utstillingene og museumsbutikken og omvisninger i Gammelgruva.

Lørdag og søndag blir det Lyktesafari, med mørklagt gruve og hodelykter og en vanlig omvisning med guide begge dagene  Foto: Orkla Industrimuseum

Kultur

- I Gammelgruva starter vi førstkommende helg med to omvisninger lørdag og søndag. Det blir en Lyktesafari, med mørklagt gruve og hodelykter og en vanlig omvisning med guide begge dagene. Etter lyktesafarien blir det og besøk i Steinparken med fyring av bål og du kan prøve deg som bergmann med hammer og feisel. Fra og med 19. juni vil det bli daglige omvisninger i Gammelgruva, sier John Arnt Holmen fra Museene i Sør-Trøndelag