Norges største låtskrivertalent

Siv Marit Klefstad Egseth fra Buvika vant Trondheim Calling Song:Expo sin konkurranse i jakten på Norges største låtskrivertalent. Det gir henne muligheten til å jobbe med noen av verdens største låtskrivere.

Siv Marit Klefstad Egseth fra Buvika vant konkurransen som Norges største låtskrivertalent i regi av Trondheim Calling Song:Expo som arrangeres i neste uke.  

Kultur

«Er du Norges største låtskrivertalent?» lød invitasjonen fra Trondheim Calling Song:Expo. Siv Marit Klefstad Egseth fra Buvika sendte inn en av låtene sine og en link til ei nettside der flere av låtene hennes var.

Blant de største

Tirsdag denne uka kom telefonen om at hun hadde vunnet i konkurranse med et stort antall dyktige låtskrivere. Dette gir henne mulighet til å skrive musikk med noen av verdens største hitskapere.

– Dette er absolutt den største muligheten jeg har fått så langt, sier buvikjenta som har avsluttet andre studieåret ved NISS, nordisk institutt for scene og studio, i Oslo.

Åpner dører

I neste uke er det nasjonal låtskrivercamp. Senere møtes låtskrivere fra hele verden på Trondheim Calling Song: Expo som etter starten i 2011 regnes som verdens største låtskrivercamp.

LES OGSÅ:

Fra talent til moden stjerne

Siv Marit Egseth tok med seg Skaun storband på ei musikalsk reise i tradjazzens rike. Det ble både ei


– Det blir kurs og seminar med bransjefolk, og jeg er forberedt på intens og hard jobbing, sier Siv Marit som håper det kan åpne nye dører for henne både som utøver og låtskriver.

– Dette gir meg mulighet til å vise meg fram for folk som jeg kan jobbe med i framtida. Det kan åpne en god del dører. Samtidig er jeg klar over at tempoet og intensiteten hos de som jobber på høyt internasjonalt nivå, blir en utfordring. Det er veldig, veldig mange som er veldig, veldig flinke, sier Siv Marit Klefstad Egseth.


Les mer om Trondheim Calling Song:Expo og Siv Marit Klefstad Egseth i ST torsdag 20. juni, enten på papir eller i e-avisa.

Du kan også kjøpe en elektronisk enkeltutgave her.