• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • eAvis
  • Debatt

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Kjøkkenkroken →

Bakt kålrot med dressing

Kan stå for seg selv eller være tilbehør til kjøtt og fisk.

foto foto
foto foto
foto foto
foto foto
1 / 4
Øystein Kvåle
Skrell kålrota og skjær den i 1 cm tykke skiver.
foto
Øystein Kvåle
Oppdatert: fredag 27. januar 2023 kl. 09:57
Publisert: fredag 27. januar 2023 kl. 09:57 Oppdatert: fredag 27. januar 2023 kl. 09:57
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Matspalten
  • Kjøkkenkroken
Ansvarlig Redaktør
Anders Aa. Morken
Nyhetsredaktør
Heidi K. Johnsen
Telefon
72 48 75 00
Epost
redaksjon@avisa-st.no
Kundeservice
abonnement@avisa-st.no
Besøksadresser
Orkdalsveien 57, 7300 Orkanger
Øragata 9, 7200 Kyrksæterøra
Tips
tips@avisa-st.no
SMS/MMS
ST TIPS til 2399

Avisa Sør-Trønderlag arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Avisa Sør-Trønderlag har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Avisa Sør-Trønderlag.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.