— Det er veldig fint å være med i et kor som gjør dette, sa Anne og Jarle Nor som tidligere i 2011 adopterte brannskadde Jo Kebriel fra Etiopia.

Per Arne Hyldmo i Cantilena understrekte at det var ekstra meningsfylt å synge i kor når han attpåtil fikk synge til inntekt for et godt formål.

Koret var ikke vanskelige å be da Anne og Jarle Nor lanserte ideen om at deres eget kor, Cantilena, kunne gi en konsert til inntekt for Children's Care Foundation Ethiopia.

Søndag 5. juni skulle koret synge sammen med inviterte gjester i Orkdal kirke. Gjestene som skulle stille opp gratis var Thomas Brøndbo, Christin Hoff og Aasmund Flaten, Sturla Eide og Andreas Aase, korets egen dirigent Hilde Gjermundsen, og Follo-elevene Ingrid Dyrnes Svendsen og Sondre Christoffersen.

I tillegg skulle Hans Petter Schelderup komme, som selv var brannskadd og engasjert i Children's Burn Care Foundation Ethiopia, for å snakke om arbeidet med brannskadde barn i Etiopia som toppet statistikken når det gjaldt akkurat det problemet.

— Vi som synger i kor, kan oppfattes som litt selvsentrerte som dyrker vår egen hobby. Her får vi bruke sangen og musikken som middel for å hjelpe andre, sa Hyldmo.

— I tillegg til å støtte et glimrende formål, får publikum i tillegg høre god musikk, understrekte Anne Bjørkhaug.