Kurs om facebook

Inga Dalsegg holder kurs i sosiale medier for bedrifter.

Inga Dalsegg gir tips og veiledning i bruk av sosiale medier i jobbsammenheng.Arkivfoto 

Nyheter

Hoppid-tjenesten på Nordmøre (Rindal, Surnadal og Halsa) inviterer til miniseminar i «bruk av sosiale medier i markedsføringen» for næringslivet.

Kurset holdes ved Øvre Dalen i Rindal, torsdag 22. oktober.

En nødvendighet

Kurset beskrives slik: Sosiale medier er en nødvendighet i 2015. Bruker man det riktig, kan man få mange nye kunder, mye PR og økt salg ved å bruke sosiale media som Facebook.

Inga Dalsegg vil innlede om mediet Facebook og hvordan man skal bli flinkere til å bruke Facebook i jobbsammenheng for å øke bedriftens synlighet og kundegrunnlag. Etter innledningen vil Inga Dalsegg gi individuell veiledning og tips til forbedringer til de som ønsker det.

Gründerhjelp

Hoppid.no skal gjøre det lettere å bli gründer i Møre og Romsdal. De tilbyr hjelp både for de som ønsker å etablere ei bedrift og for de som allerede har startet opp for seg selv.

Målet med hoppid.no er å skape nye og levedyktige bedrifter, mangfold i arbeidslivet og å styrke Møre og Romsdal som gründerfylket. Dette er et samarbeid mellom Møre og Romsdal fylkeskommune, kommunene, Innovasjon Norge og fylkesmannen i Møre og Romsdal.