Ny tv-sesong med «Vinterveiens helter»

Erik Flisen (t.v.) og Kristoffer Mo ble i høst tv-kjendiser på National Geographic. Et tv-team filmet dem under oppdrag på norske vinterveier. Nå er innspillinga av sesong 2 i gang. Arkivbilde 

Nyheter

Den populære dokumentarserien «Vinterveiens helter» blir fornyet for en andre sesong. Filmingen begynte allerede 1. desember og vil fortsette ut vintersesongen.

Serien byr på et gjenblikk med flere av de samme redningsmannskapene, og det er ikke bekreftet om nye områder vil besøkes.

Foreløpig er produksjonen på plass i Orkanger, Overhalla, Odda og Eidfjord – hvor vinteren har satt sine spor.

TRIVES GODT I ROLLEN SOM TV-KJENDISER

Det betyr at kjendisstatusen opprettholdes for Kristoffer Mo fra Viggja og Erik Flisen fra Meldal. De jobber for Falck/Viking Orkanger.

Første sesong hadde norgespremiere på National Geographic Channel 31. august i år - og er med sine 131 000 seere det mest sette programmet på tv-kanalen noensinne.

«Vinterveiens helter» er produsert for et internasjonal publikum og ble vist i resten av Europa denne høsten. De norske bilbergerne viste seg populære i flere av markedene, men utmerket seg i land som Sverige, Danmark, Bulgaria, Italia og Storbritannia.

«Vinterveiens helter» er National Geographic Channels første dokumentarserie utelukkende fra Norge, produsert av ITV Studios Norge for et internasjonalt publikum.

Dokumentarserien følger et knippe bilbergere gjennom en beinhard norsk vinter. Det typiske vinterværet fører ofte til ulykker, kolonnekjøring og tvinger selv femti tonns trailere av veien.

I «Vinterveiens helter» er tv-seerne flue på veggen når bilbergerne må ut på risikofylte redninger, konkurrere om oppdrag og støter på utfordringer med utenlandske sjåfører.

PS! Serien forventes å komme på National Geographic Channel i løpet av 2016.