Ungdomspolitikeren Audun Otterstad (25) fra Buvika tar en pause fra politikken og begynner som strategisk rådgiver i Kruse Larsen AS.

Kruse Larsen AS ble startet i april 2015 av nordmøringen Jan-Erik Larsen, tidligere statssekretær ved statsministerens kontor under Jens Stoltenberg, avisredaktør og én av grunnleggerne av First House.

Kruse Larsen AS ønsker å markere seg med en klar distriktsprofil og framhever at de har åpne kundelister.

– På kundelisten vår står noen av Norges største selskaper, sammen med en lang rekke mindre selskaper og organisasjoner fra distriktene, sier Larsen.

Audun Otterstad har opprinnelig svennebrev som maler og tapetserer, men har siden 2012 jobbet fulltid i politikken. Han kommer fra jobben som politisk rådgiver i Arbeiderpartiet og vararepresentant på Stortinget for Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å begynne hos Kruse Larsen. Jeg føler meg klar for nye utfordringer og for å bli kastet på litt dypt vann i nye situasjoner. Det skal bli spennende å jobbe på lag med så dyktige mennesker, som jeg både forventer å lære mye av og skape resultater med, sier Audun Otterstad i ei pressemelding.

Otterstad begynner i fast stilling som rådgiver ved Kruse Larsens Oslo-kontor fra midten av august.

Kruse Larsen AS leverer strategiske rådgivingstjenester og har kontorer i Kristiansund og Oslo. Etter nyansettelsene vil de ha åtte ansatte, i tillegg til å bruke eksterne ressurser og underleverandører tilsvarende i overkant av to årsverk.

Selskapet ble startet i april 2015 og omsatte i løpet av året for 4,9 millioner kroner. Målet for 2016 var før nyansettelsene ti millioner kroner i omsetning.