Fikk 12 500 kroner

«Han er en av de mest talentfulle låtskriverne vi har hørt på mange år.»

Her kan du høre Jo Sverre fra konserten på Antikvariatet.

Nyheter

Lørdag var hele Trondheim fylt av musikk – av alle sjangere; alt frå Tom Waits-cover til korpsmusikk, metal og visesang. Og alt var gratis! Musikkfest er et arrangement som er kommet for å bli den første helga i juni.

Jo Sverre Sande frå Rindal, med artistnavnet Jo Sverre, holdt to konserter under arrangementet. Først på torget, og deretter på Antikvariatet på Bakklandet. 

Se video på høyre side.

Etter konserten på torget fikk rindalingen en stor og svært hyggelig overraskelse. Han var nemlig en av to som ble tildelt stipendet fra Jarle Bekkaviks minnefond.

Stipendet var på 12 500 kroner.

Senere i sommer skal Jo Sverre spille på musikkfestivalen Skjærvafest i Kristiansund, som arrangeres siste helga i juli, og på Facebook gratuleres rindalingen med stipendet av Skjærvafest, som beskriver ham som «en av de mest talentfulle låtskriverne vi har hørt på mange år».

Jo Sverre Sande var ikke den eneste fra ST-regionen som opptrådte på Musikkfest. Aries, som består av Lise Viktoria Hagen, Ingri Rønning og Hanne Rindal Ree, sang i ettermiddagssola utenfor restauranten Troll på Fosenkaia.

Sveinung Sundli er en av eierne av Troll, og det var han som hadde booket jentene, som han har stor tro på:

– De er veldig flinke, og så har jeg stor respekt for hvordan de virkelig satser og står på. De gir seg ikke, men fortsetter å se fremover. Ingen bygdedyr tar knekken på de flinke jentene der, sier Sundli.

Relaterte saker: