Stor kunst i Ingdalsfossen

Torsdag ettermiddag åpnet Inga Dalseggs utstilling ved Ingdalsfossen i Agdenes.
Nyheter

Kunstutstillingen i kraftstasjonen ved Ingdalsfossen byr på malerier, tegninger og litografi. I tillegg kan man kjøpe både kalender og italienske silkeslips.

Viktig å være til stede

Inga Dalsegg har mange baller i luften for tiden, med utstilling i Rio de Janeiro, og åpning av nok ei utstilling førstkommende lørdag.

– Jeg synes det var viktig å komme til Ingdalen å være med på åpningen av kunstutstillingen her. Det er artig å være til stede. Jeg var veldig spent på å stille ut i litt annerledes lokaler her på Kraftstasjonen, men det har blitt veldig bra.

Dalsegg sier at det er viktig å stille opp på lokale utstillinger, og si ja til lokale arrangementer. Hun skryter også av velkomsten i Ingdalen, og at folk står på for å hjelpe henne. Nå håper hun at folk tar turen innom i løpet av helga, og at alle lokale menn vil kle seg i Ingaslips.