Tre lokale på finalebordet

Helgens midtnorske mesterskap i poker ble nærmest dominert av herremenn fra ST-land.
Nyheter

Midtnorsk mesterskap i poker fungerer som kvalifisering til NM på Gardermoen i november. Når man vet at trøndersk poker regnes som kanskje det beste pokermiljøet i Norge, så kan vi skru opp forventningene til NM.

Aller best av våre lokale deltagere ble meldalingen Per Øivind Ree. Han endte på femteplass og sikret seg dermed en premie med verdi på 8000 kroner. Det er ikke premiepenger, men innkjøp i to turneringer under NM-uken.

Rett bak, på sjetteplass, fulgte orkdalingen Håkon Schei Garberg. Han markerte seg for alvor i NM i fjor, da han kasserte inn 257 000 kroner i main event, da det også ble sjetteplass.

Må prøve

John Arild Forren fra Kyrksæterøra, far til Vegard Forren, sikret seg en solid åttendeplass. Han har ikke tenkt å si opp jobben av den grunn.

– Jeg har ikke levert oppsigelse, og må nok fortsette å kjøre buss, sier han.

Forren spiller poker én gang i måneden, og var med for å se hvordan det er. Nå tar han turen til Oslo for å spille NM.

– Når jeg først har vunnet premie, da må jeg jo benytte den. Det blir en opplevelse, men jeg har ingen ambisjoner. Jeg må ha flaks om jeg skal komme langt i dette, sier han.

På finalebordet handlet alt om å ikke komme på niendeplass, en plass som ikke ga noe ekstra premie.

– Den plassen ga samme premiesum som nummer 97, og det var ikke noe å gå for. Nervene var rolige, og det var et hyggelig finalebord, med mye fine folk, sier han.

Ikke langt unna

Hele 401 deltagere betalte de 1500 kronene det kostet å delta i mesterskapet. Det er det største regionale mesterskapet i landet. 97 spillere vant billett til NM.

Det var ikke langt unna at flere lokale spillere kunne havnet på finalebordet. Børsværingen Richard Myren endte dagen på 12. plass. Ørnulf Meistad fra Buvika kom til slutt på 14. plass, Jon Morten Solberg fra Vinjeøra sikret 17. plass.

Georg Meistad avsluttet dagen som nummer 31, Ørjan Nilsen Mosbakk som nummer 34 og Tommy Vinsnesbakk som nummer 35, alle tre fra Buvika.