Nytt tilbud fra lokalt reisebyrå

Berit Garberg (t.v.) og Wenche Sellie ved G Travel Orkanger har tro på at fotballreisene via dem kan bli populære.  

Nyheter

Reisebyrået G Travel Orkanger lanserer en spennende nyhet for fotballinteresserte: Fotballreiser til de mest populære ligaene.

– Vi har stor tro på dette produktet, sier daglig leder, Wenche Sellie.

Reisebyrået har inngått avtaler med seriøse aktører og agenter.

– Vi har gode avtaler, og kan tilby fotballbilletter til et bredt utvalg av lag i England, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike, forteller hun.

Du må ikke være medlem av noen supporterklubb for å bestille via Orkanger-byrået. De tilbyr forskjellige hotell- og billettkategorier til de fleste kamper. Reiselengden avgjør du selv, og flyreisen kan du også bestille gjennom dem.

– Foruten individuelle reiser for inntil ni personer, kan vi også by på gruppereiser for ti eller flere. Vi har «sitt sammen»-garanti, med enkelte unntak for spesifikke kamper og større grupper, forteller Sellie, som garanterer at de er konkurransedyktige på pris sammenlignet med andre aktører som tilbyr fotballreiser.

Nylig fikk de også en egen nettside knyttet til fotballtilbudet opp å gå. Herfra kan man enkelt gå til ønskede land og fotballag, og deretter komme i kontakt med reisebyrået.

– I tillegg til nettsiden er det selvsagt også mulig å ringe oss eller komme innom lokalene våre i Orkdalsveien for en fotballprat, sier Sellie.

Den første turen er allerede bestilt. Den går til Liverpool første helga i november.