Slik blir Gartnerihagen

Dette boligkomplekset bak gamle Orkdal sparebank skal huse 27 leiligheter.  

Per Opøyen (t.v.) er representant for utbyggeren. Her står han på tomta det skal bygges på sammen med Thor Zevgren og Vegard Jørgensen fra Heimdal eiendomsmegling. 

Nyheter

Dette boligkomplekset skal settes opp bak gamle Orkdal sparebank på Orkanger.

– Det har blitt godt mottatt, med allerede elleve reserverte leiligheter før ordinært salgsmøte. Det er fortsatt ikke for sent å reservere seg, forteller Vegard Jørgensen i Heimdal eiendomsmegling.


Ønsker privatvisning på Orkdal-eiendom

Blir trolig tidenes dyreste bolig i Orkdal.

 

Prosjektet har fått navnet «Gartnerihagen». Utbygger er selskapet Orkdalsvegen 82 B AS. Det skal settes opp 27 leiligheter. Bygget vil få fem etasjer i tillegg til parkeringskjeller. Prosjektet er planlagt utviklet i ett byggetrinn med byggetid estimert 12-14 mnd.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger på hvordan selve bygget blir seende ut, men kanskje spesielt med tanke på beliggenheten. Her har man en sentral beliggenhet, men som likevel er tilbaketrukket fra trafikken i Orkdalsveien, sier Jørgensen.

– Hva skjer videre nå?

– Vi vil innen kort tid ha på plass en ferdig salgsoppgave. Deretter får kundene som har reservert seg, betenkningstid frem til dagen før salgsmøtet om man vil ha leiligheten man har reservert eller om man vil hoppe av, svarer megleren.


 

Thor Zevgren, daglig leder ved Heimdal eiendomsmegling på Orkanger, påpekte tidligere at leilighetene her kan skilte med blant annet god utsikt, gode solforhold, nærhet til park og en stor variasjon av boligstørrelser som gjør det attraktivt for mennesker i ulike livsfaser.