Tatoverer for veldedighet

Mythos tattoo ønsker å gjøre en innsats for hjelpeløse dyr.
Nyheter

I en pressemelding forteller tatovør og innehaver av Mythos Tattoo, Linn Theres Pettersen, at fredag 25. november tatoverer de små, ferdigtegnede motiv til inntekt for FOD (Foreningen for Omplassering av Dyr) i Trondheim.

Veldedighetstatoveringsdager er ikke noe jentene på Mythos Tattoo er ukjent med, de arrangerer nemlig slike dager to ganger i året. Hver februar jobber de for «Kroppskunst mot barnekreft», og hver høst så velger de en ny hjertesak som de ønsker å støtte. I fjor var det for hunden «Diablo», som trengte en omfattende og dyr operasjon.

«Vi pleier å ha oppmøte på mellom 100 og 200 stk. på slike dager, så det er tydelig at trønderne liker å pynte seg og støtte en god sak i samme slengen,» sier Linn Theres.