Lagt ut for salg igjen med ny prisantydning

For andre gang legges denne eiendommen på Fannrem ut for salg. Nå med en redusert prisantydning sammenlignet med forrige gang.  

Nyheter

I første halvdel av oktober i år ble denne villaeiendommen på Fannrem lagt ut for salg. Aldri tidligere hadde en enebolig i STs nedslagsfelt blitt lagt ut med en slik priantydning: 7,9 millioner kroner.

Hans Christian Espenes, eiendomsmegler og partner i Privatmegleren, og kjent fra TV3-programmet «Boligjakten», fikk oppdraget med å selge villaen på 269 kvadratmeter. Det ble lagt opp til kun private visninger.


 

Men før jul ble det kjent at kjendismegleren byttet jobb til Heimdal Eiendomsmegling. Samtidig overtok Jørgen Rostad i Eiendomsmegler 1, avdeling Orkanger, oppdraget med å selge eiendommen på Fannrem.

Rostad mener dette er en svært unik eiendom, ikke bare i Orkdal, men også i midtnorsk sammenheng. Det begrunner han med tre mål tomt, potensial for et eget tun, nærhet til travpark og ikke mist utformingen av selve boligen.

- Vi ser litt med nye øyne på salget og legger den ut til 6 990 000 kroner, legger han til.

Eiendommen med tre mål tomt, som ligger cirka én kilometer sør for Orkdal kirke, ble for få dager siden lagt ut på markedet igjen.