Snillfjord-video publisert i gigantavis

John Øystein Berg fra Snillfjord sendte oss denne videoen av et ambulansehelikopter som lander på autovernet for å slippe av legen for en trafikkulykke.

Nyheter

STs frilanser John Øystein Berg rykket i april 2013 ut på ei trafikkulykke i hjemkommunen. Det er trangt der ulykka har skjedd, og en lege kommer flybåren med helikopter. Piloten finner ingen egnet landingsplass for å slippe av legen, før han bestemmer seg for å «lande» på rekkverket.

Mens helikopteret balanserer på rekkverk-kanten, åpner legen døra og hopper ut. Deretter letter flymaskinen og forlater ulykkesstedet. Oppdrag fullført!

Videoen skapte enorm oppmerksomhet. Den ble så populær at til og med Jay Leno i det amerikanske talkshowet «The Tonight Show» og mediegiganten CNN tok kontakt. Flere britiske TV-selskaper sendte også forespørsler på videoen av helikopteret.

Nå sist ble videoen publisert i nettavisen til Dayly Mail. Den britiske morgenavisen utgis i London. Med et opplag på over 1,8 millioner daglige eksemplarer, er Daily Mail i dag den nest største avisa i Storbritannia etter The Sun.

Videoen ligger i mange ulike klipp på Youtube også. Derfor er det vanskelig å anslå hvor mange ganger den er vist. Men at det er et enormt stort tall, er helt sikkert.