Trailer har veltet

En trailer har veltet på Fv 714 mellom Sunde og Perviktunnelen. Video: John Øystein Berg

Nyheter

En trailer har veltet på Fv 714 mellom Sunde og Perviktunnelen.

Det melder politiet på Twitter like etter klokka 13.30 fredag.

Ifølge twiittermeldinga er det ikke meldt om personskader. Politiet er nå på stedet, og melder om at trafikken kan passere som normalt da traileren ligger noe utenfor veibanen. Bilen hadde ikke last. Det er rekvirert bilberging.

Klokka 16 fredag ettermiddag melder STs reporter på stedet at én bergingsbil har ankommet ulykkesstedet, men at man venter på ytterligere én for å klare å snu vogntoget tilbake på hjulene. Til ST opplyser sjåføren av vogntoget at han var på tur heim på ferie, og at kjøretøyet kom for langt ut på kanten og at han ikke klarte å "ratte" det tilbake inn på veien. Dermed havnet det utfor veien og veltet.

Fortsatt passerer trafikken forbi ulykkesstedet, men man må påregne at veien kan bli stengt en periode når bergingsarbeidet starter