Innbrudd på to steder i Børsa

Tyvene har fått med seg pcer og vekslepenger.  Foto: Privat

Det er rotet mye på kontorene, trolig på leting etter kontanter.  Foto: privat

Nyheter

Natt til tirsdag har det vært innbrudd og grovt tyveri hos Børsa Blomster og Hud & velværeklinikken (bildet på forside). Begge virksomhetene ligger i kjelleretasjen i samme bygg som blant annet legekontoret i Børsa holder til.

- Innbruddet ble oppdaget av en pasient som skulle til fysioterapeutene i samme bygget klokka 08.15, forteller Marit Oddveig Eggen, som eier blomsterbutikken sammen med Sølvi Søfting.

På begge plassene er det rotet voldsomt i kontorlokalet.

- Det er stjålet en pc og vekslepenger hos oss begge. Det er tydelig at tyvene har rotet rundt etter penger, sier Eggen.

Hvordan innbruddstyvene har tatt seg inn, er foreløpig litt uklart, men trolig er det gjennom ei dør via lokalet til fysioterapeutene i kjelleretasjen.

Politiet har vært på stedet og foretatt en åstedsundersøkelse. Etter dette var de rundt i sentrum og snakket med folk i håp om noen kunne ha sett noe.

- Det er stjålet to bærbare pc-er, en del penger, hudprodukter og smykker, opplyser Randi Fagerholt, etterforskningsleder ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

Eggen håper publikum kan bidra til at innbruddene blir oppklart.

- Det er leiligheter i tredje etasje i vårt bygg. I tillegg har beboere i nabokomplekset soverom mot våre lokaler. Kanskje noen har hørt eller sett noe, sier Eggen.

Blomsterbutikken tar sikte på å åpne tirsdag klokka 12, etter at opprydding har funnet sted. Hud & velværeklinikken åpner ifølge eier Siw Wiggen først på onsdag.

- Det er to røde pc-er som er stjålet. De har jo ingen verdi for andre enn oss. På pc-ene er det bare maler og timelista til Siw, forteller Eggen, som omtaler innbruddene som "veldig kjedelig".

Fagerholt sier at det er opprettet sak på forholdene, men at de foreløpig har få spor å gå etter.

Politiet er interessert i tips.