«Borteseier» i Lina Roindt

Lina Roindt er en også et tilbud for dem som ikke har det veldig travelt.  Foto: Rindal IL

Rindalingene Morten Svinsås (til venstre) og Jan Romundstad side om side i en løpsduell.  Foto: Rindal IL

Nyheter
 

Trond Ørjan Eide fra Strindheim vant i helga den 24. utgaven av Lina Roindt i Rindal. Eide løp inn på tida 34,47, og var dermed nesten tre minutter foran Håvard Gjeldnes, som representerer arrangørklubben Rindal IL.

Vinneren Trond Ørjan Eide (Strindheim IL) i fint driv mot seier i Lina Roindt.  Foto: Rindal IL

På de neste plassene i klassen menn 21–34 år, var det også lokale utøvere; Jo-Inge Sandvik fra Svorkmo/NOI tok tredjeplassen, etterfulgt av rindalingene Sigmund Ofstad, Ole Sæterbø, Morten Svinsås og Tommy André Haugen.

I klassen gutter 12-14, var Morten Grut fra IL Nor og Even Jordet Ratøyen fra Meldal IL eneste deltakere. I klassen menn 15–20 år, tok Erik Løfald fra Rindal førsteplassen, mens Jan Romundstad fra Rindal IL og Jan Martin Ratøyen fra Meldal IL var de to som stilte i mennenes klasse 45–49 år.

I alt 18 løpere stilte i konkurranseklassen, fordelt på sju klasser.

Årets Lina Roindt gikk i perfekte værforhold på Fv 65 og gjennom Rindal sentrum. Start og innkomst var som vanlig ved Torshall, og like som vanlig var Tor Jarle Bolme både primus motor og speaker.

Rindalingene Morten Svinsås (til venstre) og Jan Romundstad side om side i en løpsduell.  Foto: Rindal IL