Nært, personlig og galaktisk

Når Siv Marit Egseth fra Skaun debuterer som Inga "Galaxy" er det med bestemor på coveret

  Foto: pressefoto

Nyheter

Fredag 8. desember slipper Egseth singelen «Galaxy», og lanserer samtidig sitt nye soloprosjekt.

Ifølge artisten selv overlater «Galaxy» mye til fantasien til lytteren. I et fortryllende elektropoplandskap der lekenhet og melankoli spiller om hverandre, ønsker den trønderske låtskriveren å fenge publikum med personlige tekster og fengende melodier.

- Mange artister stiller med personlige tekster og fengende melodier, men i kombinasjon med hennes varme men lett crispy stemme, over innholdsrike men upretensiøse produksjoner, tilbyr Inga et spennende og originalt uttrykk utenom det vanlige, sier Håvard Bakken i Sailor Music.

Ifølge Bakken er Egseth en helt vanlig, jordnær, ærlig jente og med unike linjer, ikledd spennende teksturer og et dynamisk og energisk elektropopteppe som gir gåsehud, og holder enhver lytter varm gjennom den nådeløse og kalde vinteren som ligger fremfor oss.