Leteaksjon etter 23-åring i Hemne

Har en interessant mulig observasjon av savnede

Det foregår nå redningsaksjon og søk etter antatt omkommet parallelt, skriver politiet på twitter.   Foto: John M. Myrhaug

Nyheter

Politiet melder klokka 14.10 fredag ettermiddag at leteaksjonen som har pågått på Kyrksæterøra i Hemne siden onsdag kveld, fortsetter utover ettermiddagen.

Det foregår nå leting med bistand fra Sivilforsvaret. I tillegg leter dykkere fra Brann- og redningsvesenet i de to elvene som renner gjennom sentrum; Søa og Haugaelva. 

- Søk i vannet er for å utelukke at det ligger noen der, der er derfor betegnelsen "søk etter antatt omkommet" brukes, sier Anette Ertvåg, lensmann i Hemne og Snillfjord.

Les også: Tror ikke det har skjedd noe kriminelt

23-åringen fra Eritrea, som bor på hybel på Kyrksæterøra, men som opprinnelig bor på Frøya, ble angivelig sist sett av hybelverten onsdag formiddag klokka 10. Men politiet har nå fått inn et interessant tips.

- Mannen skal ifølge melder være sett ved Bunnpris onsdag klokka 20.25. Han har gått oppover Stølan og over til Storøya, og derfra mot fylkesvei 680. Dette er den mest håndfaste observasjonen vi har mottatt, sier hun.

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med  folk som enten har gått eller kjørt i dette området i tidsrommet onsdag kveld mellom klokka 20.25 og 21.

- Ta kontakt på telefon 02800, sier Ertvåg.