Hadde med «våpenlignende gjenstand» på fest

5. juledag ble det arrangert ungdomsfest på Skaun samfunnshus.  Foto: Øyvind Brostrøm

Nyheter

En ung mann ble fredag kveld bortvist fra fest på Skaun samfunnshus. Det var vektere som kontaktet politiet for bistand med en festdeltaker som hadde med seg en ifølge politiet «våpenlignende gjenstand».

- Gutten ble bortvist fra festen, og vi tok beslag i gjenstanden, forteller operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt.

Det har vært mye turbulens rundt festarrangementene ved Skaun samfunnshus dette året. Politiet har tidligere i høst nektet å innvilge festsøknader til samfunnshuset, fordi ungdomsfestene der oppe har vært preget av slagsmål og flere voldshendelser. Tiller forteller imidlertid at politiet ikke hadde noen slike grunner til å rykke ut til samfunnshuset denne kvelden.

- Det har antagelig gått relativt greit, sier han.