23-åring i Hemne fortsatt savnet

Usikker på om det blir nye søk

Både Sivilforsvaret og Røde Kors deltok igjen i leteaksjonen fredag.  Foto: John M. Myrhaug

Nyheter

- Det søkes ikke etter den savnede personen i dag (tirsdag). Søket er foreløpig avsluttet, og vi vet ikke om det blir flere, selv om det ikke er usannsynlig, sier Ole Johan Vassli, politiførstebetjent ved Hemne og Snillfjord lensmannskontor.

Det siste aktive og organiserte søket etter 23-åringen, skjedde sist fredag.

Eritreeren som er elev ved Hemne videregående skole, forsvant fra hybelen sin i Kyrksæterøra sentrum onsdag 20. desember. Hybelverten er den siste som man med sikkerhet vet så og snakket med savnede. Det skjedde ca. kl 10.00 denne dagen.

Én person har i ettertid gjort en observasjon i området Fosseflata/Storøya, men dette var en observasjon seint på kvelden og grunnet mørket er det usikkert om dette var savnede.

- Vi leter nå etter en antatt omkommet person. Siden oppstarten har vi omsøkt sentrum og omegn, uten resultat. Nå må vi nesten få inn nye opplysninger før vi gjenopptar søket, sier Vassli.

Det har vært satt inn store styrker for å lete etter mannen. Det har også vært en leteaksjon i privat regi. Lille julaften ble det gjort helikoptersøk, primært i området Kjørsefjellet/Kyrksæterøra sentrum. Alt har altså vært resultatløst.

Tips om saken kan inngis til politiet på telefon 02800.