Han er den nye havnedirektøren

Knut Thomas Kusslid er den nye havnedirektøren ved Trondheim Havn.  Foto: Pressefoto

Nyheter

Trondheim

Knut Thomas Kusslid (45) er ansatt som ny havnedirektør i Trondheim Havn IKS. Han tiltrer 1. mai.

Kusslid er født og oppvokst i Hasselvika på Fosen. Han er gift og bosatt i Trondheim, men for tiden utstasjonert i Rio de Janeiro hvor han har en lederstilling i Teekay Offshore sin oljeproduksjonsvirksomhet i Brasil.

Gleder seg

Han har sin lederutdannelse fra Forsvaret hvor han gjennomførte Befalsutdanning og Krigsskole innen økonomi, ledelse og logistikk. I tillegg har han videreutdannelse i logistikk fra Høgskolen i Molde, masterprogram i logistikk fra BI og en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole. Hans yrkesbakgrunn består av ni års tjeneste som befal og offiser i Forsvaret, sju år i oljeselskapet BP Norge i ulike roller innen ledelse, logistikk, marine operasjoner og HMS i inn- og utland, samt de siste sju år i Teekay Offshore i ulike lederroller innenfor prosjekter og drift av selskapets flytende oljeproduksjonsskip og ledelse av relaterte kontrakter, anskaffelser og logistikk.

— Jeg gleder meg til å starte arbeidet og bli godt kjent med Trondheim Havn sin virksomhet, eierne, styret, kunder og samarbeidspartnere og ikke minst mine nye kollegaer. Samtidig blir det vemodig å forlate Teekay og alle de fantastiske kollegaene som jeg har hatt så stor glede av å jobbe med de siste 7 årene», sier Kusslid.

Ubestemt tid

Wollert Krohn-Hansen fortsetter som havnedirektør til Kusslid tiltrer stillingen, og vil også etter dette tidspunkt være engasjert av Trondheim Havn på ubestemt tid.

john.myrhaug@avisa-st.no

907 72 300