Blir pensjonist

Willy Merkesnes går over i pensjonistenes rekker etter 52 år i yrkeslivet.  Foto: John M. Myrhaug

Nyheter

Hemne

Willy Merkesnes har sluttet som daglig leder ved Hemne Næringsforum fordi han går av med pensjon.

— Da ble det punktum for et 52 år langt yrkesaktivt liv. Jeg fikk min første jobb hos baker Harald Lund som 16-åring i 1965. Da var jeg assistent og ryddegutt. Samme året fikk jeg jobb som butikkekspeditør, som det het den gangen, hos Eidsvoll. Etter det har det gått slag i slag med flere interessante jobber, sier Merkesnes.

— Hva skal du gjøre nå?

— Ja, si det... Jeg har vel ikke mer konkrete planer enn at jeg skal gjøre ting jeg ikke har hatt tid eller mulighet til å gjøre tidligere.

40 prosent

Styreleder Erik Snekvik i Hemne Næringsforum skriver i en medlemsinfo fredag at Merkesnes har vært en mangeårig organisator i næringsforumet, og takker for utrettelig innsats gjennom både opp- og nedturer.

Hemne Næringsforum har nå besluttet å sette bort administrasjonen av forumet til Hemne Ressurssenter inntil videre.

— Hemne Ressurssenter har lenge vært en god samarbeidspartner for forumet ved kursavvikling og lignende, og vi er overbevist om at dette vil bli en god løsning til vi igjen blir i posisjon til å ansette egen daglig leder, sier Snekvik.

Hemne Ressurssenter er innleid i 40 prosent stilling, og det er Ingrid Hoftun og i hovedsak Tora Vaagan Hofset som vil utføre arbeidet.

Nye ting

— Derfor ligger kontoret til Hemne Næringsforum fra nå i Sagatun, og vil være åpent mandager, tirsdager og onsdager. Forumet vil fortsette å arrangere fredagsfrokoster og storbedriftsforum framover, men vil også komme på banen med nye ting og ny organisering etter hvert. Det skjer fantastisk mye bra i Hemne for tiden, og næringsforumet vil være en sentral aktør for næringslivet også i tiden som kommer, sier Erik Snekvik.