Suksess rundt matbordet

Det inviteres til kulinarisk kulturkveld på Tangen onsdag 14. februar. Dette er fra fjorårets arrangement.  Foto: Privat

Nyheter

I fjor møtte 100 mennesker på kulinarisk aften på Tangen i Buvika. Onsdag 14. februar gjentas suksessen.

Begrepet kulinarisk, som har med matlaging og kokekunst å gjøre, legger vekt på raffinement i tilberedelse. Når vi bruker ordet kulinarisk snakker vi om mat og drikke som smaker utsøkt og som er tilberedt med stor omhu.

Buvik pensjonistforening, Skaun frivilligsentral og Skaun voksenopplæring kaller kvelden for kulinarisk kulturkveld da kvelden ikke bare byr på kulinariske opplevelser rundt matfatet, men byr også på underholdning og quiz.

Fra fjorårets suksess melder de om mye god mat, trivelige samtaler, artig quiz og god underholdning.

- Det er gratis inngang og åpent for alle, melder arrangøren av kvelden som altså er et viktig ledd i arbeidet med å bli kjent med våre nye landsmenn.

audhild.oye@avisa-st.no

916 94 175