Rennebu

Politiet mottok rundt klokka 20.45 torsdag melding om ei trafikkulykke ved Neverdal bru på Rv 3 i Rennebu, like før grensa til Hedmark.

Der har ei dame i 60-åra kjørt inn i en annen bil. Bilen er arbeidsbilen til en mann som drev vedlikeholdsarbeid på veien, og den hadde aktivert gult blinkende lys på taket. Etter sammenstøtet fikk han bilen over seg.

— Kvinnen om kjørte bilen som forårsaket ulykken, har forklart at hun så det blinkende lyset, men ikke bilen. Hun kan ha blitt blendet, men det er bare en foreløpig teori, sier lensmann Finn Skårsmoen ved Oppdal lensmannskontor.

Mannen ble liggende fastklemt til redningsmannskapene ankom. Forbipasserende forsøkte i mellomtiden å løfte vekk bilen slik at han kom seg fri, men lyktes ikke.

— Han var hele tiden ved bevissthet og ble etter hvert fraktet til St. Olavs hospital. Hvilke skader han er påført er så langt ukjent, opplyser Skårsmoen.

Politiet beslagla førerkortet til den kvinnelige føreren, som er hjemmehørende i distriktet. Det oppsto ingen trafikale problemer som følge av ulykken.