Flott familiedag på Storås

Se bildene fra sceneshowet og aktivitetene på familiedagen i Meldalsbanken Arena på Storås.
Nyheter

Lørdag var det aktivitetsdag i Meldalsbanken Arena på Storås som en del av programmet til Vinterlarm 2018. Her var alle lag og organisasjoner invitert for å presentere seg i den splitter nye innendørshallen.

Det ble lagt til rette for en rekke aktiviteter for barn og unge. Meldal kunstforening hadde en stand hvor barna kunne få prøve å male litt, mens Meldal speideren hadde stand hvor en kunne prøve å lage knuter. I tillegg var det lagt opp til mange forskjellige leker og aktiviter.

På arrangementet var det også et forrykende sceneshow. Verdens beste triksere i Erlend og Brynjar Fagerli viste seg frem på scenen og Meldal turnforening viste frem luftige svev på en matte.

ST kommer tilbake med mer fra arrangementet senere.