Krimteknikere til åstedet i dag etter dødsulykka

Illustrasjonsfoto 

Nyheter

Mandag drev sju ildsjeler med skogsrydding på det nye skistadionet i Rindal som ligger ved Igltjønna. Klokken 14 meldte politiet om at en mann var alvorlig skadet i ei traktorulykke: En traktor hadde begynt å trille og mannen havnet under traktoren.

- Harald var en ildsjel av de sjeldne

Alle nødetater var på stedet, og den skadde mannen ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Men mandag klokken 18.45 kom meldingen om at det var ildsjelen Harald Solvik (70) som hadde omkommet av skadene.

- Området der ulykka skjedde er sperret av med politibånd. Det blir gjennomført tekniske undersøkelser der i dag (onsdag). Krimteknikere vil undersøke både traktoren og åstedet, forteller Anders Magne Ormset ved lensmannskontoret i Surnadal og Rindal.

I tillegg vil politiet raskt komme i gang med vitneavhør.

- Det er fortrinnsvis av de som var til stede da ulykka skjedde. Så får vi se etter hvert om andre vitner skal avhøres, sier Ormset.

Harald Solvik ble 70 år. Idrettslaget og bygda er i sorg etter den tragiske hendelsen.