Har du noen gang vurdert å dra på Felleskjøpet for å skaffe deg antrekk til et bryllup du er bedt i? Ikke? Men akkurat den ideen dukket opp hos Lise og Tore Halgunset fra Hoston i Orkdal. Da de i helga var bedt i bryllup til Lises bror i Stavanger, stilte både paret og de to sønnene til Lise i omsydde Felleskjøp-dresser.

- Broren min gjorde et stunt da Tore og jeg giftet oss i fjor. Da stilte de i tyroler-antrekk. Derfor ville vi gjøre et stunt tilbake. Vi ville minne broren min på at han egentlig er bonde. Vi er nemlig oppvokst på gård, selv om han slett ikke er bonde nå, forteller Lise.

Traktorhenger med prosecco

Alle fire stilte de i Felleskjøp-dresser, Lise med bunadskjorte under, forkle og et rødt hjerte for anledningen. Karene hadde slips med refleks, og for Tore ble det vest med hvitskjorte. Vesten hadde mora hans sydd om, mens Liv Elin Lund hos Kreative Sting på Viggja sto for omsyinga av kjeledress til kjole for Lise. Antrekkene er døpt til «Hostonbunad».

- Vi har fått bud på 1000 kroner for slipset til Tore. Det har jo Felleskjøp-logo og refleks som er kjekk å ha når man skal hjem på natta, ler Lise.

Responsen da firkløveret ankom bryllupsfesten, sier seg vel selv: Det tok litt av!

- Det ble forholdsvis bra, ja, kan du si. Vi hadde diktet sang på melodien «Gøy på landet». Og vi hadde kjøpt en leketraktor med henger og prosecco oppi. Ikke en champagnekjøler altså, men en champagnekjører!

Har store planer

I sitt eget bryllup i fjor stilte Lise og Tore med en splitter ny John Deere-traktor som transport fra kirka til festen, så årets stunt er i grunnen en grei fortsettelse på den trenden de har startet.

- Skal Hostonbunadene brukes igjen, da?

- Ja, vi har en plan allerede! Vi kan ikke si mer, men vi har store planer.