Nytt betongselskap

Norbetong og NCG går sammen i nytt selskap.  Foto: Norbetong

Nyheter

Nordic Concrete Group (NCG) og Norbetong (NB) oppretter et nytt selskap i Trøndelag.

Det skriver Betong Øst Trøndelag i en pressemelding onsdag.

NCG og NB vil, ifølge meldingen, eie 50 prosent hver, og det nye selskapet overtar alle betongfabrikker som eies av Norbetong i dag. I vår region dreier det seg om Norbetong avdeling Orkanger, som holder til på Grønøra vest, og Norbetong avdeling Hemne, som har Hellandsjøen som adresse.

Fra september

I tillegg tar selskapet over prosjektavtalene som er inngått i Trøndelag hvor det er to mobile betongverk. Alle ansatte tilbys jobb i det nye selskapet, heter det i pressemeldingen.

Overdragelsen effektueres fra og med 1. september, og daglig leder vil være Øystein Bækkelien.

Styreleder i NCG, Erik Veiby, sier han er godt fornøyd med det nye selskapet.

– Nordic Concrete Group AS har sett på Trøndelag som et viktig område for selskapets vekststrategi. Vi har som mål å være en attraktiv partner til de store samferdselsprosjektene som kommer i denne regionen de neste årene, uttaler han.

– Vi er derfor veldig fornøyd med å komme til enighet med Norbetong AS om å gjøre aktivitetene i Trøndelag sammen gjennom det nystiftede selskapet Betong Øst Trøndelag AS, avslutter Veiby.

Godt samarbeid

Otto Poulsen, direktør i NorBetong, sier seg også godt fornøyd med det nye selskapet.

– Det nye selskapet sikrer at vi får en fortsatt god utvikling i regionen, og at vi får oppfylt våre ambisjoner i området. Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med NCG og når muligheten nå var til stede for å forsterke oss i regionen, så var dette et naturlig valg for oss, sier han.