ODDGEIR ESTENSTAD

Bor: Melhus

Jobber med: Ny daglig leder i Nardo Bil Orkanger

Hva gjør du akkurat nå?

– Nå er jeg akkurat på tur til Bergen. Det er like før det er innsjekk på flyet. Nå skal jeg endelig ha ferie.

Du har akkurat startet i ny jobb?

– Ja, jeg startet som daglig leder i Nardo Bil Orkanger, den 1. juli. Det har vært veldig bra. Det er en kjempefin arbeisdplass, med et flott arbeidslag, som det er godt å være en del av.

Har det vært mye å rette opp i etter den tidligere daglige lederen?

– Haha, nei, det har ikke vært det, det har vært veldig bra, så langt. Jeg har jobbet med Håvard (Gustad, tidligere daglig leder, journ.anm.) nå i fjorten dager. Det handler om å lære seg nye rutiner, og hvordan man gjør ting. Det blir gøy å være en del av laget. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Hvordan skal du bidra til å gjøre bedriften enda bedre?

– Vi er jo en bransje som stadig er i utvikling. Det som var bra i fjor, er kanskje ikke best neste år. Vi er opptatt av fornøyde kunder og høy kundetilfredshet, og det skal vi jobbe enda mer med.

Blir det tid til avslapning?

– Jeg slapper av mellom slagene med å kjøre litt motorsykkel, og gjøre ting med familien på Melhus, der jeg bor og er oppvokst.

Hva leser du?

– Det blir mye faglitteratur. Det er kun for egen utvikling. Det skjer mye ting i forbindelse bil og motor. Det er viktig å ha kunnskap om faget om vi skal lykkes.

Når kommer den første førerløse bilen til Orkanger?

– Det må du spørre Volvo om. Det ligger over meg. Jeg vet ikke når den kommer, men den kommer.

Hvordan holder du deg i form?

– Jeg trener på mosjonistnivå. Det blir litt løping, sykling, og så er jeg vanlig 3T-medlem. Jeg er nok ikke på treningssenteret fem ganger i uka, jeg burde vært der mer. Jeg vil si at jeg er normalt godt trent.

Når oppstod interessen for bil?

– Den har jeg hatt fra jeg var spedbarn, i hvert fall fra 5-årsalderen. Retningslinjen min har alltid vært veldig klar, lenge før jeg gikk ut av ungdomskskolen, at jeg skulle jobbe med bil. Jeg gikk maskin og mekk, og almennfag, og så rett på bilskolen. I 1995 begynte jeg som lærling i Nardo Bil.

Og der har du vært siden?

– Ja, jeg har vært med på mye. Bilbransjen har endret seg mye, og det har Nardo Bil også gjort. Jeg har hatt forskjellige typer roller, som lærling, mekaniker, selger, salgssjef og markedsleder. Jeg gikk hele løypa i Trondheim, og nå har jeg overtatt jobben etter Håvard på Orkanger.

Hvilken overskrift vil du helst lese på avisa-st.no i morra?

– Nardo Bil tar stadig markedsandeler.