Tyver mistet 100-hesters båtmotor i sjøen

Det var i dette området på Taftøyan båtmotorene ble forsøkt stjålet.   Foto: Kari Haugen

Nyheter

Fredag kveld mottok politiet melding om at en Yamaha båtmotor med 100 hestekrefter var mistet i sjøen av tyver som hadde forsøkt å stjele den fra Taftøyan Marina i Hemne. Dette er cirka halvannen kilometer fra fylkesgrensa mot Tjeldbergodden.

En politipatrulje ankom stedet lørdag formiddag. Da viste det seg at det var gjort forsøkt på flere båtmotortyverier.

- Tyvene hadde fått med seg én motor av ukjent merke og størrelse. I tillegg var det gjort forsøk på å stjele to andre motorer, men det har de ikke lyktes med, sier Randi Fagerholt, seksjonsleder forebyggende og patrulje ved lensmannskontoret i Orkdal.

Politiet er interessert i tips i saken, dersom noen har sett eller hørt noe knyttet til dette.

- Det har tydeligvis vært aktivitet der ute i helga, sier Fagerholt.