Nytt innbruddsforsøk i skytterhus

Lensmannskontoret i Orkdal ser innbruddene i skytterhus i sammenheng.  

Nyheter

Mandag ble det oppdaget et forsøk på innbrudd i skytterhuset på Bjørnli i Meldal. De ubudne gjestene hadde forsøkt å bryte opp inngangsdøra. I tillegg var det ytterste vinduet (dobbeltvindu) knust på baksida av bygget.

- Det er ingen tegn til at noen har vært inne, opplyser Randi Fagerholt ved lensmannskontoret i Orkdal og Agdenes.

Innbruddsforsøket, som ble varslet politiet på tirsdag denne uka, skal ha skjedd i perioden 5.-10. september. Dette er et av flere innbrudd og innbruddsforsøk i skytterhus og på skytebaner i vårt distrikt den siste tida.

- Vi ser disse hendelsene i sammenheng, sier Fagerholt.

Politiet er interessert i tips, dersom noen har sett mistenkelige biler, folk eller aktivitet knyttet til disse innbruddene.