Denne gjengen vil gjøre kommunen til beste bokommune

Det nye styret i Skaun FrP består av Kim Rud Petersen (foran t.v.), Anita Gilde, Ole Kristian Fosli, Kjell Rune Kokås, Roy Michelsen og Inger Sofie Thomsen (ikke tilstede da bildet ble tatt). 

Nyheter

Kim Rud Petersen (46) er valgt til ny leder i Skaun FrP.

Jobber med kommunikasjon

Petersen som er født og oppvokst i Trondheim, flyttet til Skaun i 2011, hvor han sammen med kona bygde hus og bosatte seg i Eggkleiva .

Petersen har jobbet som journalist og sportskommentator i mange, blant annet i Radio 1 og TV2. De siste 15 åra har han jobbet med kommunikasjon og konsulentvirksomhet i både inn- og utland, i egen bedrift, Rud Consulting AS.

Beste bokommunen

Fanesakene til Petersen er reduksjon av eiendomsskatt og avgifter. Dette for at det skal bli rimeligere å bosette seg, samt bo i kommunen; spesielt for barnefamilier i etableringsfasen.

Petersen er også opptatt av transporttilbudet i kommunen som han mener må bli mye bedre både for unge og eldre. Målet til Petersen er å gjøre Skaun til den beste bokommunen i Trøndelag.

Med seg i styret for Skaun FrP har han Anita Gilde, Roy Michelsen, Ole Kristian Fosli, Kjell Rune Kokås og Inger Sofie Thomsen.

LES OGSÅ: Meldaling foreslått som listetopp på fylkestingsliste