Fortsetter søket etter savnede Odin (18) på land

Saken etterforskes videre, men det er ikke gjort nye funn eller observasjoner som bringer oss nærmere et svar på hva som har skjedd med 18 år gamle Odin Andre Hagen Jacobsen, opplyser politiet.  

Nyheter

Odin Andre Hagen Jacobsen (18) fra Skaun har vært savnet siden søndag 18. november. Det er søkt under vann i Nidelva, kanalen, Dora-bassenget og havnebassenget ved Piren. I tillegg har Røde Kors bistått på overflata av vannet, samt på land i de samme områdene. Politiet har søkt med hunder.

Sist fredag ble det funnet eiendeler som tilhører 18-åringen på Brattøra. Da ble søket gjenopptatt, både i vannet og på land. Siden har politiet konsentrert seg om leting i dette området, men uten resultat.

- Saken etterforskes videre, men det er ikke gjort nye funn eller observasjoner som bringer oss nærmere et svar på hva som har skjedd med 18 år gamle Odin Andre Hagen Jacobsen. Han har vært savnet siden natt til søndag 18. november. Politiet fortsetter søk på land i dag, konsentrert om Brattøra-området, opplyser politiet torsdag formiddag.

Det siste sikre sporet av den savnede er et bilde fra et overvåkningskamera i Fjordgata natt til søndag 18. november klokka 05.39.

Familien, venner  og bekjente av Odin leter jevnlig på ulike områder i Trondheim.