Her er det isfiskekonkurranse på lørdag

Lørdag 16. mars arrangerer Monset forsamlingshus isfiskekonkurranse på Solsjøen.   Foto: Privat

Nyheter

Lørdag 16. mars arrangerer Monset forsamlingshus isfiskekonkurranse på Solsjøen.

- I fjor satte vi rekord på antall deltagere, med over 280 deltagere. Vi er realister og er godt fornøyd om det kommer 250 deltagere. Vi er cirka ti stykker i arrangementskomiteen som skal bekle flere roller på denne dagen. Det går fra å være parkeringsvakt, ansvarshavende for påmelding, kiosksalg og ikke minst å få til en effektiv premiering, sier Svanhild Bakke, leder i forsamlingshuset.

Se bildene fra isfisket på Hostovatnet

Det har vært avholdt årsmøte i Monset forsamlingshus i Orkdal, og det er valgt nytt styre. Styret i Monset forsamlingshus består nå av leder Svanhild Bakke, nestleder/sekretær Knut Erik Ljøkelsøy, kasserer Edvard Damli, styremedlemmer Eva Bjørklund og Frode Belsvik.

Lørdag 6. april arrangeres det «Humorkveld» i forsamlingshuset, med Knut Ole Laksøyen.

- Håpet er å få litt humor og latter inn i hverdagen, og vi håper på fullt hus denne kvelden, sier Bakke.